Aquarius Csempe- és Fürdőszobaszalon

Cím: 1112 Budapest, Budaörsi út 180/D.    Telefon: +36 20 394 6770, +36 30 278 8085

Get Adobe Flash player

Szolgáltatások

Home staging

Az eladásra kínált ingatlanját felkészítjük az értékesítésre úgy, hogy az minél gyorsabban és minél magasabb áron eladható legyen.

 

Lakberendezés, tervezés, generálkivitelezés

Teljes körű lakásfelújítás, hideg-meleg burkolás, festés, víz-, gáz-, villanyszerelés, kőműves munkák, térkő lerakás, kerítés építés, homlokzat szigetelés

 

szaktanácsadás

Képzett munkatársaink, lakberendezési és műszaki kérdésekkel kapcsolatban állnak ügyfeleink rendelkezésére. Segítséget nyújtunk, a fürdőszoba megtervezéséhez, a szükséges burkolat illetve segédanyag mennyiség kiszámításához. Pontos árajánlat készítését is vállaljuk.

 

Tervezés

Megadott alaprajzok alapján elkészítjük a 3D-s látványtervet, burkolat kiosztást, illetve az ideális elrendezésben, optimális hely kihasználásban is segítünk. A kész látvány tervet, a vásárlást követően nyomtatott és digitális formában is rendelkezésre bocsátjuk mely burkolójának elegendő segítséget, nyújt a fürdőszoba precíz burkolásában. A látvány terv elkészítése ingyenes amennyiben a burkolatot nálunk vásárolja.

 

Kiszállítás

Vállaljuk a helyszínre történő kiszállítás megszervezését.

 

Tárolás

A nálunk vásárolt termékeket megállapodás szerint, díjmentesen tároljuk.

 

Projekt beszállítás

Vállaljuk volumentől független projektre történő burkolatok, szaniterek árajánlat készítését, valamint azok esetleges logisztikáját.

A Kft. által forgalmazott kizárólag ÉMI engedélyes termékek között komplett rendszerek pl. (uszodatechnika) állnak partnereink rendelkezésére, akiket igény szerint projektre szabott szaktanácsadással is segít a cég. 

Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!